Nieuwe baby in huis

9 maanden heb je afgeteld, 9 maanden heeft jouw kleine uk mogen groeien en bloeien in mama’s buik. Dan kom je thuis met je kleine spruit en begint het echte avontuur.

De eerste weken met je baby is het vaak nog wat zoeken. Je leert elkaar kennen en leert inspelen op de manier van communiceren die een baby heeft. Een kreuntje kan namelijk van alles betekenen. Zit er iets niet lekker? Misschien een vieze luier? Een krampje? Ook huilen kan net zo goed betekenen dat je kindje honger heeft of dat het overprikkeld is. Of misschien heel erg moe of toch weer krampjes?

Ondersteuning tijdens de eerste maanden

De eerste weken als nieuwe ouder zijn best wel intensief. Want naast je kindje leren kennen, komt er vaak ook een volledig nieuw ritme en heel wat slaaptekort bij kijken. Als het dan door omstandigheden (als allergie, terugkerende krampjes, reflux, moeilijk slapen, …) ook minder vlot loopt, is het vaak een extra belasting. 

Wij willen hier als BabyExpert graag het verschil maken. Door coaching en adviesverlening afgestemd op jouw behoefte en jouw gezinnetje. Daar waar jullie de meeste knelpunten ervaren.  Slaapt jouw kindje niet goed? Wil je graag een beter slaapritme introduceren of begrijpen waarom je baby enkel wil slapen in jouw armen? Geeft je kindje steeds melk terug en lijkt de melk niet te verteren? Start je met vaste voeding of vraag je je af hoe je jouw baby kan stimuleren in zijn ontwikkeling? Wij helpen graag.