Klantenservice

LEVERING VAN UW PAKKET

Wij leveren uw pakje in België of in Nederland. Producten worden enkel geleverd in deze landen.
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14u worden gedaan, proberen wij de volgende dag te verzenden. Bestellingen op vrijdag na 14 u of tijdens het weekend, versturen we de eerstvolgende werkdag. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging. Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

VERZENDKOSTEN

De vermelde prijzen op de website zijn inclusief btw maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Voor België:
€ 2,95
Voor Nederland:
€ 5,60

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

RETOURNEREN

Een pakje retour sturen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Misschien omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling te annuleren binnen de 14 dagen na ontvangst.
Let op: Bestelde u een BabyExpertbox, dan zal u deze steeds in zijn volledigheid dienen terug te sturen (Dus geen losse artikels eruit halen).
U heeft na annulering 14 dagen tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan na ontvangst door ons het orderbedrag gecrediteerd (Stuurt u een volledige bestelling terug, dan betalen wij ook uw oorspronkelijke verzendkost mee terug met het orderbedrag.)
De kosten voor de retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd aan de ons geretourneerd te worden. Het product dient nog verkocht te kunnen worden. Producten die u beschadigde, hebt gewassen of gebruikt, kunnen wij jammer genoeg niet terugnemen. Beschadigde artikelen aankomst dient u binnen de 8 dagen aan ons te melden, zo niet vervalt elk recht tot teruggave.

Om gebruik te maken van het retourrecht kunt u contact met ons opnemen via shop@debabyexpert.be met vermelding van uw naam, het artikel dat u wenst te retourneren en uw besteldatum. Daarna kan u het pakje terugsturen samen met het teruggaveformulier dat u in uw pakje vond. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product na terugsturen beschadigd zijn door onzorgvuldig verpakken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen of de terugbetaling weigeren. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij horen graag waarom een product u niet bevalt. We hechten veel belang aan de mening van onze klanten en zullen steeds streven naar een oplossing en verbetering van onze service.

Verkeerd adres doorgegeven:

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan onmiddellijk contact met ons op. We proberen de bestelling wanneer mogelijk nog voor u te wijzigen.

OVERMACHT

De BabyExpert VOF is niet aansprakelijk voor vertragingen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle. Dit bevat; maar is niet gelimiteerd tot :productieonderbrekingen, transportvertragingen, stakingen,… ook al zijn deze voorzienbaar.

KORTINGEN

Kortingen zijn niet cumuleerbaar, tenzij expliciet anders vermeld.

CONTACT

Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

De BabyExpert
Mail: info@debabyexpert
De handelsnaam van ons bedrijf is: DeBabyExpert VOF
Onze domeinnaam is http://debabyexpert.be
Ons vestigingsadres:
Noordbruggestraat 25
8200 Brugge
KBO: 0763.999.615
BTW: BE0763.999.615

KORTING

Korting: Kortingscodes zijn niet cumuleerbaar tenzij expliciet anders vermeld.

GARANTIE EN KLACHTEN

Garantie

Wij proberen elk product steeds in uitstekende conditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Gelieve ons bij ontvangst van bestelling hiervan op de hoogte te brengen. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zorgen wij voor een vervanging.
Krachtens de wet van 21 september 2004 is elk artikel onderworpen aan een wettelijke garantie vanaf de datum van aankoop. Deze garantie is niet overdraagbaar.
Om een beroep te doen op deze garantie, dient u het aankoopbewijs voor te leggen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar shop@debabyexpert.be. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling. Onze algemene voorwaarden en verkoopsvoorwaarden worden beheerd in overeenstemming met Belgische Wetgeving. Geschillen vallen onder de bevoegdheid  van de rechtbank van Brugge. Voor geschillen kan je ook terecht op het ODR-platform (Online Dispute Resolution).